dinsdag 28 januari 2014

Wraak met 1 en 2 euro centen

Meestal verdwijnt deze muntstukken in een spaarpot maar je kan het ook sparen om rekeningen mee te betalen waar je het niet mee eens bent. Een man in Limburg deed dit nadat hij een rekening voor zijn auto moest betalen waar hij het totaal niet mee eens was.

Lees hieronder het verhaal:
Terwijl velen van ons de 1 en 2 centjes overbodig vinden in onze portemonnee, kan Limburger Danny Kumpen het allemaal worst wezen, want hij heeft er zijn factuur van 264 euro in een autogarage mee betaald. Uit onvrede. “Als we in een speeltuin leven, doe ik lekker mee.”
Kumpen kocht een aantal jaar geleden een Citroën Grand Picasso bij Autogarden in Hasselt. Een eerste herstelling viel nog binnen de garantie, maar die was volgens Kumpen niet goed uitgevoerd. Dus volgde een tweede herstelling, maar die werd dusdanig uitgesteld dat de garantie van twee jaar verviel.”Ze wilden enkel de kosten van het vervangstuk betalen omdat de garantie verlopen was. De werkuren waren voor mijn rekening. Toen daar nog eens de kosten van een testrit bijkwamen, was de maat vol”, aldus Kumpen. Hij trok maandag naar Autogarden gegaan en betaalde zijn factuur van 264 euro met eurocentjes. “Ik laat niet met mijn voeten spelen.” Lees hieronder hoe hij dit deed



Bron: http://112misdaad.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten